artisten
artisten

Välkommen att boka tid hos mig!
Arenan kallar jag den möjligheternas mötesplats, övningsarenan, där du i lugn och ro tillsammans med mig kan träffa dig själv och din skaparlust.
Där kan du stanna upp och utan yttre kritiska värderande ögon återuppväcka det där som var så viktigt att utforska eller hitta nya former för ditt skapande. Detta sker genom samtal och olika övningar.
Jag har flera möjligheter. I min Ateljé kan jag ta emot enskilda men också mindre grupper. Är ni en större grupp hyr jag in mig på andra platser.

För bokning tid/möte: Se KONTAKT/CV

Anci i Slottskogen

Vi är så mycket mer än vi ens anade. Vi är skapande människor. Alla är det. På olika sätt. Om vi inte får uttrycka oss på det sätt längtan och vår inre röst vill, är det lätt att tappa energi. Tappa bort sig. Börja tvivla. Det är så lätt att gå vilse. Världen är full av avbrott och störningar, så glömska och splittring blir lätt ett hot mot allt vi vet och vill utforska. Det är en stor utmaning att vara en känslig människa i en inte alltid känslig värld. Vi behöver påminnas om och om igen vad det är vi egentligen vill.

"Världen är en scen" sa Shakespeare.

Ja, det finns många olika typer av scener. Överallt, inte bara på musik- och teaterscener står vi och pratar, sjunger och förmedlar olika saker. På arbetsplatser, i skolsalar vill vi berätta och informera, beröra och väcka.

Anci i Slottskogen

 

FÖR VILKA?
artisten

Alla rutinerade yrkesverksamma musiker och skådespelare som vill hitta ny inspiration
Alla längtande utövare som ännu inte kommit igång
Övriga yrkesgrupper där man behöver kreativ påfyllning och nya tankesätt, individuell coachning såväl som i grupp

VAD KAN MAN GÖRA?
artisten

Personlig interpretation, undersökande sång, röst, instrumentspel
Presentationsteknik
Auditionträning
Dramatisk gestaltning
Scenrädsla
Upplösa kreativa blockeringar och hitta ny påfyllning
Få hjälp med att rikta en kreativ längtan och komma igång

 

meny meny meny meny meny meny meny meny meny meny meny